Introductie aanbod 'Teamboost'


  •   donderdag 14 juni 2018

Blauwkracht Adviseurs heeft een speciaal introductie aanbod met 25% korting: De Teamboost! Wat gaan we doen en kunt u verwachten? 

Voorafgaand aan de Teamboost starten we met een korte intake met de leidinggevende en enkele teamleden. Samen bepalen we de doelen en aandachtsvelden.  Daarna ontvangen alle teamleden een vragenlijst voor het scoren van hun kennis, kunde en samenwerking in het team.  

Op een ochtend of middag volgt dan de Teamboostsessie! We starten met de een korte theoretisch uitleg van het KKS model en daaraan gekoppeld de resultaten van de door jullie ingevulde vragenlijst. Met deze uitkomsten benoemen we vervolgens de belangrijkste successen en ontwikkelvragen van jullie team.  

What you see is what you get! Want we gaan direct aan de slag met de ontwikkelvragen van jullie team. Met behulp van ervaringsgerichte opdrachten/oefeningen laten we jullie team ervaren hoe een stap voorwaarts gezet kan worden het ontwikkelen van kennis, kunde en samenwerking.  

Kortom: An offer you can't refuse! Want wij laten u zien dat strategische teamontwikkeling loont! Wilt u meer weten over ons aanbod, neem dan contact met ons op.
Share our website